Crosstraining

Hvad er Crosstræning?

Crosstræning, også kendt som CrossFit og Functional Fitness, er kendt for sin utrolige effektivitet og konstant varierende træningspas.

Træningsformen kombinerer styrke, kondition og gymnastik for at give så omfattende træningseffekter som muligt. Trickset er at træne alt.

Det mange ikke ved er at træningsformen går lige så godt at træne hjemme som i rummelige crossfit-bokse. Det eneste der kræves for at træne crosstræning hjemme er lidt kreativitet og en knivspids hengivenhed.

I denne kategori har vi samlet vores bedste redskaber til at bygge et Crosstrænings-gym derhjemme.

Hvorfor træne crosstræning hjemme?

Crosstræning er som skabt til at blive trænet hjemme. Takket være træningsformens store fokus på netop effektivitet og funktionalitet, gavner pasene af mindre områder.

To gode grundregler at følge er:

  1. Less is more: Jo færre redskaber og mindre plads der kræves, desto bedre plejer passene at blive. Dette minimerer besværet med at skifte øvelser, og gør passene både lettere at forstå og mere effektive at udføre.
  2. Grav hvor du står: Antag at alle øvelser kan udføres på stedet eller så tæt på hinanden som muligt. Med få redskaber i klar orden bliver træningsområdet rent, og vi kan udføre vores bevægelser fuldt ud, holde et højere tempo og mindske risikoen for skader.

Redskaber til crosstræning.

Det, der kendetegner typiske CrossFit-Redskaber, er, at de kan bruges til mange forskellige øvelser. Eksempler på disse er:

Begynd at træne funktionelt

Crosstræning lærer os at tage vare på få, men gode redskaber. Al træning udgår fra naturlige bevægelser, og pasene er lavet til, at vi skal kunne tage i. Med den rigtige indstilling og udstyr kan selv de mest kompakte områder blive din personlige trænings-oase.

Fyld dit hjemmegym med kun det bedste træningsudstyr.

Gratis forsendelse på alle køb over 700 kr.

Plyobox Funktionel

52 produkter